KONCEPTET

Ferieboliger i Europa - for mange flere!

Domos Plus er opstået med et brændende ønske om, at ejerskab af ferieboliger bliver tilgængeligt for langt flere danskere. At det bliver både økonomisk og praktisk overskueligt at investere i ferieboliger – så flere kan være med!

Delekoncept!

Meget for pengene!

Der er store fordele ved at eje deleboliger gennem Domos Plus. Du har råderet over boligerne i 7 uger årligt. De fleste har ikke behov for mere end 7 ugers ferieophold i løbet af et år og på denne måde undgår man at boligerne står tomme de resterende uger. Her benytter de andre ejere i stedet boligerne. Win-win!

For ca. kr. 1.000.000,- bliver du medejer af tre ferieboliger i Europa. Boligerne ejes i fællesskab med 20 andre ejere, hvilket gør, at du kan få boliger der repræsenterer en helt anden værdi og kvalitet end hvis du skulle købe en enkelt bolig alene for det samme beløb.

Boligerne!

Praktikken!

Boligerne indrettes med hjertet. Målet er, at når du træder ind i boligerne, så føler du dig hjemme og godt tilpas. Naturligvis indrettes boilgerne med respekt for beliggenheden og kulturen i området. Vi vil gerne have, at du kan tage på ferie med en følelse af hjem. Både når det kommer til indretningen - men også ved gensynets glæde.

Som ejer i en Domos Plus forening er det nemt at eje feriebolig. Vi står for at finde boligerne, alt det juridiske omkring køb samt renovering og indretning af boligerne. Så når du modtager nøglen til boligen, er den lige til at flytte ind i.

Dernæst behøver du heller ikke bekymre dig om at få betalt de løbende regninger, få renset poolen, klippet græsset og gøre rent. Vi står for al praktikken. Du skal bare holde ferie.

Questions & Answers

01. Hvordan køber jeg en ejerandel?

Hvis du er interesseret i at købe en ejerandel i en forening – eller blot at høre endnu mere om dette – så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller kontaktformularen her på hjemmesiden.

02. Hvor længe går der fra vi køber en ejerandel i foreningen til alle tre boliger kan tages i
brug?

Dette afhænger af flere faktorer, men det forventes at alle tre boliger er i drift i løbet af12-24 måneder. Så snart første bolig er klar, vil det være muligt at booke ferier i denne.

03. Må man leje boligerne ud, hvis man ikke gør brug af alle tildelte uger?

Nej – det er ikke tilladt at leje boligerne ud. Du må dog gerne udlåne til f.eks. familie, hvis du ikke kan bruge alle ugerne selv. Du har dog selv ansvaret for, at boligerne behandles efter reglerne.

04. Hvordan sælger man en ejerandel igen?

Hvis du ønsker at sælge din ejerandel igen, er du velkommen til selv at finde en køber. Vi tilbyder også at hjælpe med dette. Når køber er fundet og prisen er aftalt, sørger vi for at hjælpe jer i mål med det praktiske.

05. Kan jeg købe en ejerandel af penge fra min virksomhed?

Af skattemæssige årsager bør ejerandelene købes af private midler. Pensionsmidler samt virksomhedsmidler kan ikke benyttes.

06. Hvad er min risiko, når jeg ejer boligerne sammen med andre?

Boligerne er gældfrie, så selvom man har solidarisk hæftelse, er der ikke nogen risiko forbundet hermed, da boligerne er betalt kontant og der derfor ikke er nogen fælles gældsforpligtelse.

Foreningen har mulighed for at tage et medlem ud af foreningen, hvis denne ikke betaler de løbende månedlige udgifter. Alle ejere bedes indbetale et forskud af fællesudgifterne, så der er sikkerhed for indbetalingen en periode.

07. Hvem ejer boligerne?

Når man køber en ejerandel i Domos Plus, ejer man boligerne sammen med de 20 andre ejere. Man ejer hermed 1/21 del af alle tre huse. Domos Plus ejer ikke boligerne.

08. Hvad går mine penge til, når jeg køber en ejerandel?

Pengene man betaler for at købe ejerandelen går udelukkende til køb af boligerne, handelsomkostninger, renovering og indretning af boligerne samt honorar til Domos Plus.

09. Hvordan bookes ferieugerne? Kan man få de uger, man gerne vi have?

Man booker sine ferieuger igennem et system, som sørger for at holde styr på ledige uger i de forskellige boliger. Man har mulighed for årligt at booke 7 ugers ferie. Alle får mulighed for at booke 1 uge i det kommende år inden der løbende åbnes for bookning af flere uger. Dette er for at give alle bedst mulig chance for at få deres førsteprioritet opfyldt. Det kan naturligvis ikke garanteres, at man får sit allerstørste ønske opfyldt hvert år – da man jo er flere om at dele om ugerne. Men der er rigtig gode muligheder for at få sine ønsker opfyldt. Man kan endvidere skrive sig på venteliste til ønskede uger.

10. Er der WI-FI i alle boliger?

Ja der er wi-fi i alle boliger og det tilstræbes at være i bedst mulig kvalitet.