Lejlighed i Rom

Romantiske,

historiske Rom

Rig på kultur

Arkitektoniske mesterværker

Store fodboldoplevelser

Shopping

Madoplevelser i verdensklasse

Vil du vide mere?

Oplev Rom som lokal. Gå på opdagelse i gader du ikke før har besøgt

imponerende nationalstadion. Byen summer og vibrerer og Romerne elsker deres to store fodboldhold. Det er en stor oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for – fodboldfan eller ej.

Når man siger Rom, kan man heller ikke komme uden om at nævne det italienske køkken og ikke mindst de italienske vine. Alt fra pizza, pasta og gelato til italiensk gourmet er at finde i Rom. Og det hele smager bare endnu bedre, når det kan nydes under åben himmel med alle lydene og indtrykkene fra byen. Her mærker man, at man lever og blot skal fokusere på at nyde alle indtrykkene.

Klimaet i Rom gør, at byen er attraktiv på alle tider af året. Vintrene er milde og somrene er varme. Dette giver nogle skønne lange forårs- og efterårsmåneder med en temperatur, som er noget varmere end det danske klima. Der findes ganske enkelt intet dårligt tidspunkt at være i Rom på.

Vi har lige nu åbent for køb af andel i en ejerforening med tre boliger, hvor den ene bolig er beliggende i Rom. Læs mere lige her.

Når man har sin egen lejlighed i Rom, så kommer man hurtigt til at kende lokalområdet. Men der er så meget at udforske og byen bliver man aldrig træt af.

Når man går gennem gaderne i centrum af Rom mærkes historiens vingesus meget stærkt. Roms gader og stræder danner rammen om arkitektur og historie ud over det sædvanlige. På en enkelt gåtur kan man med en kaffe i hånden gå forbi det ene mesterværk efter det andet. Det er en helt unik oplevelse.

Roms indre by og historiske centrum byder på shopping, utallige restauranter, parker, caféer, kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder i de små gader. Tiberen strømmer gennem Rom og centrum af Rom er omgivet af flere store grønne områder. De små åndehuller, hvor byen nydes med en helt særlig ro.

Ud over sin historie og storhed er Rom også en by, der sportsmæssigt byder på store begivenheder. Når et af byens store fodboldhold AS Roma eller S.S. Lazio spiller hjemmekamp fornemmes en helt unik stemning. Ikke mindst i områderne omkring Stadio Olimpico - Italiens

Lejlighed i Rom

Tilbagelænet indretning med

rum til afslapning

Moderne, roligt og indbydende

Bliver du nysgerrig?

Vi tager gerne en snak om mulighederne!

det er helt uforpligtende.