Feriebolig på Mallorca

Magiske Mallorca

Vil du vide mere?

Hvem drømmer ikke om sin egen feriebolig på Mallorca?

Rigtig mange danskere drømmer om at eje en feriebolig på Mallorca. Men hvad er grunden til, at netop denne perle i middelhavet er så populær?

Mallorca kan det hele. Så kort kan det siges. Og alligevel kan der siges så meget mere. Mallorca er en perle i middelhavet, som de fleste danskere kender. Mallorca byder på alt fra såvel smukke strande, grønne bjerge og appelsinlunde til byliv og shopping. Øen har en unik charme, som er et skønt mix af det spanske fastland og så den mere afdæmpede mallorcinske ø-kultur.

Mallorca har mere end 300 solskinsdage årligt og hele året rundt finder man lune temperaturer. Så på alle årstider er øen et besøg værd.

Er man til aktiv ferie er Mallorca et rent paradis. Cykelrytterne – lige fra amatører til professionelle – elsker Mallorcas natur og de smukke bjerge. Her finder man også vandreruter. Er man golf-entusiast vil man kunne finde 18 golfbaner, som grundet det milde klima kan bruges året rundt.

På øens vestkyst finder man byen Soller, som emmer af histore og ægte sydlandsk charme. Soller ligger gemt væk i dale af appelsinlunde og er et af de allersmukkeste steder på øen. Soller omgives af Tramuntana-bjergkæden, som er på UNESCOS verdensarvs liste. Der bor omkring 14.000 indbyggere i Soller, hvoraf de fleste er spaniere. Dog har en del udlændinge med tiden slået sig ned i byen.

Feriebolig på Mallorca

Tilbagelænet indretning med

rum til afslapning

Moderne, roligt og indbydende

Bliver du nysgerrig?

Vi tager gerne en snak om mulighederne!

det er helt uforpligtende.